FeestDJRuud, Logo

#Knaldrang

Knaltival, Lonely At The Tap, Sunday Feest Service, Feest To Black & Rest In Party

Sunday Feest Service

Geen festivals en niet de zoveelste livestream op je vrijdag of zaterdag. Dus daarom de Sunday Feest Service. Zondagochtend FeestDJRuud live op je favoriete kanaal. Verzoekjes, filmpjes of belletjes allemaal mogelijk via de #feestmobiel

Lonely at the Tap

Onder de noemer “Lonely at the Tap” zijn er in 2019 weer eerste shows gegeven. Wish Outdoor, Solar Weekend Festival en een soloshow in Amsterdam. In 2020 zou dit uitgebreid worden met een aantal festivals, een anthem en wederom een eigen show. Dat laat nog even op zicht wachten…

Feest To Black

Wat begon als een geintje werd een jarenlange achtbaanrit met hoogtepunt na hoogtepunt. Eind 2015 was de uitdaging zoek en tijd om andere dingen te gaan doen. Onder de noemer “Feest to Black” kwamen er eind 2016, twee uitverkochte afscheidsavonden in de Heineken Music Hall/AFAS. Een nachtvullend programma en de grootste shows uit de carrière met tal van gastartiesten.

Knaltival Carnaval

Begonnen als clubtour en festival-hosting die bol staat van een grabbelton aan acts, gouden bergen confetti, een reusachtig decor en polonaises in file formaat. Nu een terugkerend Carnavals feest in Breda.

FeestDJRuud XXL

Bigger, Better, Feest! Een eigen decor, specialFX, meer opblaasbeesten en nog iets meer confetti.

Rest in Party

Als opwarmer voor Feest to Black, een afscheidstournee onder de naam “Rest in Party” langs de poppodia van Nederland. Een ongekende knalnacht onder leiding van FeestDJRuud ondersteund door zijn fissacompanen. Natuurlijk met de niet te missen opblaasdieren en kilo’s confetti.