FeestDJRuud, Logo

De Feest?!

Biografie, Presskit & Bookingsinfo

Biografie

FeestDJRuud. Een eclectische party pionier en werkelijk de enige artiest in zijn soort. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles, special party effects en een next level MC, tovert hij elk event moeiteloos om tot een wervelwind van pure gekkigheid. Zijn energieke sound kent geen enkele grens en is naadloos verweven in een spectaculaire show die het feest in iedereen los maakt!

Stap in een rollercoaster ride die je mee terug neemt naar de beste tijd van je leven, die je laat losgaan op de hits van nu en je alvast introduceert aan de knallers van de toekomst. De perfecte mash-up van goud en fout, underground sounds, dikke beats en mega meezingers in combinatie met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, wheppa’s, Flügels, polonaises en confettikanonnen laat je geen seconde stilstaan en ongecontroleerd glimlachen van begin tot eind.

Zijn wereldberuchte “Gas op die lollie” zette elk feestje op z’n kop en opende de deuren voor hitsingles als “Weekend” ft. Kraantje Pappie, Sjaak & Dirtcaps, “Door tot het Einde”, “Duizend Nachten” met Jebroer, Mafe & Cartiez, “Feesttent remix” voor Kraantje Pappie en z’n rework van “Turn the Tide” in samenwerking met Dutch Movement. Ondertussen groeit en bloeit zijn feestografie van eigen remixes van de meest uiteenlopende krakers en exclusieve originals. Verwacht elke eerste maandag van de maand strak om 12:00 een feest update via www.pardiealarm.nl.

De ooit meest geboekte DJ van Nederland, heeft sinds zijn allereerste hoogtepunt van Solar 2011 een indrukwekkende en ongeëvenaarde marathon afgefeest. Grote festivals en internationale podia ondervonden stuk voor stuk dezelfde magie en aantrekkingskracht als waar het allemaal begon: Tomorrowland, Valtifest, Mysteryland, Concert at Sea, Bungalup, Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Amsterdam Open Air, Emporium, Defqon, 538 Jingle Ball, Totally Summer en vele meer, werden tijdens zijn clubtour gek gemaakt met een onmiskenbare en aanstekelijke energie.

Omdat niemand er genoeg van kon krijgen, introduceerde FeestDJRuud in 2014 zijn eigen "Knaltival" tour bij zijn favoriete poppodia en festivals als Festyland, Freshtival en Solar Weekend Fesitval. Een reeks exclusieve shows, bijgestaan door favoriete acts en opkomend knaltalent uit de Nederlandse clubscene, waar het feest tot zijn absolute hoogtepunt kwam. Inmiddels is Knaltival vereeuwigd in een jaarlijks terugkerend carnavals event in Breda.

Maar twee jaar later is het zover. De creativiteit kruipt waar het nog niet eerder gegaan was en het wordt tijd voor een nieuw internationaal hoofdstuk. FeestDJRuud kondigt aan te stoppen, maar niet voordat hij elk opblaasbeest, elke snipper confetti en collega clubartiest uit de kast trekt en hiermee zijn ‘Feest to Black’ show in AFAS Live binnen 6 dagen uitverkoopt. Een tweede show wordt snel in het feestleven geroepen, verkoopt wederom uit en hiermee wordt de afsluiting van een tijdperk en ultieme party houdini, een feit.

Tot 2019. Het jaar van de comeback, de party rentree, de wederopstanding van de Feest. Twee exclusieve festivals shows en een eigen avond in Paradiso Amsterdam onder de vlag “Lonely at the Tap”. De Paradiso show verkoopt op de dag van de aankondiging direct uit en wordt het startschot voor 2020 met een select aantal festivalshows, een eigen event en nieuwe muziek in samenwerking met Zanger Kafke “Terug Naar Toen”, een ultieme genremix met The Dirty Daddies en JeBroer in “Het Escaleert” en carnavals belichaming van Gotu Jim’s “Chimi uit het Zuiden”

En zelfs een pandemie kan het feest niet tegenhouden, want de Feest bleef actief met een eigen livestream op zondagochtend onder de naam “Sunday Feest Service”, werden er sitdown optredens gegeven en de discografie verder uitgebreid met anthems “Lonely at the Tap”, “Versoepelen” en “De Nachtwacht”. Ook in 2022 zal het party alarm van FeestDJRuud weer luiden, staat de Flügel koud als vanouds en kunnen we ons klaarstomen voor nieuwe muziek en nieuwe herinneringen onder een regenboog van confetti.

Bookingsinfo

Niet verder zoeken en FeestDJRuud boeken?! Graag een mailtje en Daan van Bank Bookings helpt je graag verder!

Nu boeken

Presskit

Download hier de presskit!

Downloaden

Contact

Overige aanvragen, demo’s, shout-outs?

Mailen