FeestDJRuud, Logo

De Feest?!

Biografie, Presskit & Bookingsinfo

Biografie

FeestDJRuud is als eclectische party pionier werkelijk de enige artiest in zijn soort. Gewapend met een arsenaal aan eigen hitsingles, originele partytricks en een next level MC, tovert hij elk event moeiteloos om tot een wervelwind van pure gekkigheid. Zijn eigen energieke sound kent geen enkele grens en is naadloos verweven in een spectaculaire show die het feest in iedereen los maakt!

Stap in een rollercoaster ride die je gegarandeerd mee terug neemt naar de beste tijd van je leven, laat zingen en springen op de hits van nu en je stiekem alvast introduceert aan de knallers van de toekomst. De perfecte mash-up van goud en fout, underground sounds, dikke beats en mega meezingers in combinatie met een bonte verzameling aan opblaasbeesten, crowdsurfs, sitdowns, wheppa’s, salto’s, Flügels, polonaises en confettikanonnen laat je geen seconde stilstaan en met lust for life glimlachen van begin tot eind.

Zijn wereldberuchte “Gas op die lollie” zette elk feestje op z’n kop en opende de deuren voor hitsingles als Weekend ft. Kraantje Pappie, Sjaak & Dirtcaps, Door tot het Einde en 1000 Nachten met Jebroer, Mafe & Cartiez. Ondertussen groeit en bloeit zijn feestografie van eigen remixes van de meest uiteenlopende krakers en exculieve originals in z'n sets die je elke eerste maandag van de maand om 12:00 kunt verwachten via www.pardiealarm.nl

De ooit meest geboekte DJ van Nederland heeft sinds zijn allereerste hoogtepunt van Solar in 2011 een indrukwekkende en ongeëvenaarde marathon van mijlpalen afgefeest. Grote festivals en internationale podia ondervonden stuk voor stuk dezelfde magie als waar het allemaal begon: Tomorrowland, Valtifest, Mysteryland, Concert at Sea, Bungalup, Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Amsterdam Open Air, Emporium, Defqon, 538 Jingle Ball, Totally Summer en vele vele meer werden tussen zijn clubtour gek gemaakt met zijn aanstekelijke en onuitputtelijke energie.

Alsof dat nog niet genoeg was, presenteerde FeestDJRuud zijn eigen ‘Knaltival’ tour bij een selectie van favoriete poppodia en festivals als Festyland, Freshtival en Solar. Waarbij hij een extra grote show weggeeft bij gestaan door gevestigde namen en opkomend knaltalent in de Nederlandse clubscene.

Na in 2016 aan te kondigen te stoppen met een twee keer uitverkocht Heineken Music Hall, kondigt "De Feest" onder de naam "Lonely at the Tap" in 2019 een rentree aan met 2 exclusieve festivals shows en 1 eigen show in Paradiso Amsterdam die binnen een dag was uitverkocht. 2020 gaat in het teken staan van een slechts een aantal festivalshows, nieuwe muziek en nog meer confetti.

Bookingsinfo

Niet verder zoeken en FeestDJRuud boeken?! Via Topbillin

Nu boeken

Presskit

Download hier de presskit!

Downloaden

Contact

Overige aanvragen, demo’s, shout-outs?

Mailen